Verkoopstyling

 

HUIS IN DE VERKOOP

Het is dan eindelijk zover, na een hoop wikken en wegen heb je de beslissing genomen om je huis te verkopen. Je belt een makelaar die langs komt om de details betreffende de verkoop van je woning te bespreken en jullie bepalen samen de vraagprijs.

Ook worden er foto’s gemaakt om potentiële kopers te verleiden tot een bezichtiging, de makelaar geeft wat tips over je inrichting, je gaat alvast het één en ander opruimen en dan snel die foto’s op Funda!

En dan is het afwachten…. de eerste kijker komt, er komt nog eens iemand bezichtigen en vervolgens is het wel heel stil of er wordt een irreëel bod uitgebracht.

Wat nu?? Huur de stylingexpert in! Natuurlijk bij voorkeur voordat je foto’s op Funda worden geplaatst. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken. Gelukkig komen er in deze tijd ook regelmatig nieuwe kopers op de markt en kan iemand die je huis op Funda al een keer gezien heeft na de verkoopstyling blij verrast zijn door de mogelijkheden die met de nieuwe foto’s weergegeven worden.

WAAROM EEN VERKOOPSTYLIST INHUREN?

Met verkoopstyling worden de positieve eigenschappen van de woning benadrukt, zichtlijnen gecreëerd en vooral: de woning wordt aantrekkelijk gemaakt voor een zo groot mogelijk publiek.

Het is een bewezen succes: vastgoedstyling helpt je huis snel te verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs! Potentiele kopers zijn vaak niet in staat door een bestaande persoonlijke inrichting heen te kijken, te visualiseren . Zij ‘zien’ graag hun toekomstige woning en niet jouw woning.

Een verkoopstylist is een expert in je huis verkoop klaar te maken en heeft alle kennis in huis om je te adviseren over je inrichting om kopers over de streep te trekken.

Een verkoopstylist kijkt objectief naar je woning en inrichting, dit lukt jezelf op een gegeven moment gewoon niet meer.

Je bespaart jezelf enorm veel tijd, geld en frustratie doordat je huis er na de verkoopstyling meteen tip top uitziet, sneller verkocht wordt en je dus niet je vraagprijs naar beneden hoeft te doen.

Verkoopstyling is relatief goedkoop, want het kost een stuk minder dan de vraagprijs van je woning naar beneden bij te stellen. Ik geef tips, voer de verkoopstyling uit en regel interieurproducten voor je woning.

 

 

Interieurstyling

 

WAAROM EEN INTERIEURSTYLIST INHUREN?

Bij verhuizen, verbouwen of herinrichten kom je vaak voor keuzes te staan die een grote invloed hebben op de uiteindelijke uitstraling van je interieur. Het is dan fijn om advies in te kunnen winnen bij iemand die verstand van zaken heeft, objectief is en het overzicht bewaard.

Een goede interieurstylist behoedt je voor fouten en onnodige kosten. Hierbij valt te denken aan efficiënt ruimtegebruik, de juiste indeling, passende materialen en interieurproducten, een harmonieus kleurgebruik en goede verlichting.

Daarnaast krijg je ook advies over het aanschaffen van nieuwe producten en de uitvoering van de verbouwing of styling. Het beste is dan ook om de interieurstylist al in de beginfase in te schakelen.

Tot slot weten we hoe we moeten interviewen. Door middel van de juiste vragen te stellen komen we erachter wat je stijl is, welke producten je aanspreken en welke kleuren je mooi vindt. Je bent dus te allen tijde verzekerd van een nieuw interieur dat bij jou past en waar jij je in thuis gaat voelen!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons het beste benaderen door een mail te sturen naar info@deklusverhuisbus.nl of door het contact formulier in te vullen.